6.26.2013

EL 5 I 6 DE JULIOL PER AMOR A L’HART TORNA AMB LA 9ena EDICIÓ DEL FESTIVAL D’ART DE CARRER DE L’HOSPITALET


BIPOL.ART  festival  organitzat per gent molt molt molt  SANA 

EL 5 I 6 DE JULIOL PER AMOR A LHART TORNA AMB LA 9ena EDICIÓ DEL FESTIVAL DART DE CARRER DE LHOSPITALET

Com cada any, en el primer cap de setmana de  juliol els veïns i veïnes de la ciutat tenim una cita obligada a l’agenda cultural de L’Hospitalet: arriba el Per Amor a L’Hart, Festival d’art de carrer, carregat de dansa, circ, música i humor.   

Bipol·art, amb el suport de la Regidoria d’Esports i Joventut, organitza l’esdeveniment. Aquesta novena edició es desenvoluparà el dia 5 i 6 de juliol, a partir de les 19h., a la Rambla de La Marina i a la Plaça de L’Ajuntament, amb una programació carregada d’espectacles de qualitat i d’alt nivell artístic.

Les companyies que es presenten en aquesta edició del festival són de renom reconegut i ens arriben tant del territori com de l’estranger. Pel que fa a la dansa tindrem la Cia. Nats Nus amb els seu espectacle “Slot”. Nats Nus, Premi Nacional de dansa l’any 2009, va participar dins dels programa “la dansa arriba a les escoles de l’Hospitalet” fa dos anys. Del seu espectacle “Maps” i el taller de dansa que l’acompanyava  ja van gaudir mil dos-cents escolars de la Ciutat.
Des de Galicia ens arriba “La Macana” amb el seu espectacle “Ven”, guanyador de premis coreogràfics de gran prestigi internacional. També tindrem l’oportunitat de veure dos joves creadors a fincats a Madrid, Candelaria Antelo & Arthur Bernard Bazin, que estan realitzant una feina molt interessant i propera a l’espectador.

El circ ens arriba de la mà de la Cia. Trifaldó amb el seu espectacle “Es3”, premi al millor espectacle de circ 2011 atorgat per la revista Zirkólika. El dissabte comptem amb la participació de companyies ja consolidades com Cirkonita que presenten “Efecte Doppler” i el clown Loco Brusca que celebra 20 anys de “Speerman”, espectacle que ha recorregut tot el món.
Com a companyia estrangera destaca la presència dels Tony Clifton Circus, companyia italiana de clowns que tancarà la programació del divendres amb el seu espectacle “Rabbit Rubbish”, de clar caràcter transgressor i provocador que no deixarà al públic indiferent.
Les arts escèniques tanquen el festival dissabte 6 de juliol a les 22h a l’espai de la Rambla Marina amb l’original cabaret de circ que ja arriba a la seva quarta edició. Sota la batuta d’un presentador consolidat, en Miner, l’elegància del malabarista valencià Sergio Pla, els porters acrobàtics i el màstil xinès de la jove companyia Psirc, el risc de la bàscula de la compayia Balusca i i la música en viu dels “Circonautas” ... l’humor serà el fil conductor.

Un total de 15 grups arriben el 5 i 6 de juliol al centre de la ciutat per oferir una programació diferent, diversa i de qualitat que permetrà als ciutadans i ciutadanes viure a peu de carrer  la vitalitat i l’emergència de la creació contemporània.

La música en viu, que tanca les nits del festival, es desenvoluparà a l’espai de Rambla Marina i porten el segell de La Resistència, bar musical de la nostra ciutat. Divendres ens visitarà el Funk amb harmonies de jazz dels Sloopy Beats i dissabte ens acomiadarem amb el ritme més rumber de la mà del grup Sundaché. 

Tota la informació a:  www.bipolart.org