7.15.2013

a Olot s'hi respira CIRC.

Circ a les Places
Torna el Circ a les places, que tindrà lloc tots els dimecres de juliol, a les vuit del vespre, en una plaça del centre d’Olot.VIOLETA, de La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño

10 de juliol – Plaça Major – 20 h

Violeta és un espectacle de gent que té ganes de gaudir d’una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d’escoles de tot el món.

L’HOME QUE PERDIA ELS BOTONS, de Circ Pànic

17 de juliol – Plaça Campdenmàs – 20 h

Un espectacle molt visual en el qual s’utilitzen diverses tècniques de circ com el cable, l’acrobàcia, els equilibris i el pal xinès, que es completa amb un actor, dansa i música en directe.

RHYTHM & BEAST, de Le Botrio

24 de juliol – Plaça del Carme – 20 h

Tres ciutadans tocats i posats que necessiten desestressar-se i deixar-se anar. Deixen seguir el ritme que els marca el cor i apareix aquell instint primitiu que semblava oblidat però que els transforma.

STARFATAL, de Los2Play

31 de juliol – Plaça Pia Almoina – 20 h

Los 2Play practiques aquella mena de circ on només hi tenen cabuda els cossos esculturals i els moviments perfectes, on l’error és improbable i la descoordinació impossible. Una barreja explosiva d’acrobàcia, malabars, i equilibris.