9.25.2013

Ultims dies per apuntar-se al primer trimestre del taller regular de pallasso a l'Escola de Circ Rogelio Rivel

                           taller regular de pallasso a l'Escola de Circ RogelioRivel

              Professor  Miner Montell Hagmann

                                                                
                                    

Ultims dies per apuntar-se al primer trimestre del taller regular de pallasso a l'Escola de Circ Rogelio Rivel. Un taller amb continuïtat i a un preu molt assequible:

 http://www.escolacircrr.com/index.php?nav=talleresRegulares&operacion=ver&ID=10 


I si busqueu un lloc on experimentar amb el vostre clown i mantenir-ho viu: Laboratorio de clown http://bcnclown.blogspot.com/2013/02/este-viernes-una-nueva-sesion-del-lab.html


Associació de Circ Rogelio Rivel
C/Portlligat 11-15, 08042 Barcelona
Tlf: 00 34 93 350 6165
E-mail: tallers@escolacircrr.com

Descripció del taller

El pallasso. Aquest personatge entranyable que atreu a grans i petits, que fa riure a les persones independentment del seu sexe, condició social o ideologia, que existeix en pràcticament totes les cultures... Com ho aconsegueix? Qui és exactament? Que succeïx en el seu interior? Com es projecta cap a l'exterior? Que fa? On radica el seu efecte hilarant?... Com en qualsevol altra disciplina actoral, aquest personatge s'alimenta de nosaltres mateixos, es nodreix de la nostra pròpia experiència. Però, al contrari que els seus parents del teatre, el pallasso s'allunya de la interpretació doncs, abans de res, juga la veritat. Aquesta veritat “naif”, innocent, inconscient. Ell, per sobre de tot, fa. I ho fa amb el cor. Aquí tenim una de les primeres respostes sobre la seva universalitat. És per això que una part important de les classes es centra en la recerca de la nostra part més lúdica. Mitjançant el joc es pretén assolir aquest estat que ens permetrà evolucionar amb més facilitat, amb menys inhibicions i llançar-nos a l'aventura de descobrir de què som capaços sense els lligaments de les convencions i les imposicions exteriors. Si assolim l'esmentat estat (que no és poc) ja només ens quedarà reconèixer, dominar i "masteritzar" les esmentades emocions mitjançant exercicis i improvisacions. El curs és per a tots els nivells. Des dels no iniciats fins als professionals, passant per aquells que ja han tingut una experiència prèvia i desitgen continuar investigant o els que simplement senten curiositat i es veuen atrets per aquesta tècnica. Que això sigui possible és gràcies a un seguiment personalitzat i a què, al món del pallasso, res no està supeditat a la rigidesa de l'establert i de vegades, les aportacions dels neòfits, suggereixen nous camins a explorar. Així mateix, poden acudir a ell persones que ja tinguin un número o alguna idea en gestació per treballar sobre ells.