10.01.2013

CRONOPIS jornada de treball del desmuntatge i trasllat de Cronopis.

Amics, companys, coneguts, simpatitzants i admiradors de CRONOPIS, del CIRC i la Cultura en general!!!!

Com suposo que ja sabreu, fa uns mesos que estem pendents que s'efectuï el desallotjament de l'Espai de Circ de Cronopis per part de l'ajuntament de Mataró. Després de diversos intents de negociació amb l'ajuntament, no s'ha arribat a cap acord i sembla que haurem d'abandonar l'espai abans de final de mes si no volem que ens enviïn els mossos. Encara no hi ha una data exacta, però en tot cas, tenim menys d'un més per traslladar-ho tot (i com també deveu saber no és poca cosa!!).
Així doncs, us volem informar de la situació i volem convidar-vos a la primera (i no última) jornada de treball del desmuntatge i trasllat de Cronopis.
Aquest dissabte (5 d'octubre) desmuntarem la sala de dansa i la instal·lació elèctrica de les sales de creació. L'hora de convocatòria és a les 10 del matí i en acabat farem un dinar-reunió-reflexió sobre el pla d'atac per les properes setmanes.
Esteu tots convidats: ara més que mai necessitem l'ajuda de tots els que en algun moment o altre heu format part de Cronopis.
Si veniu, ens anirà bé si podeu portar algun d'aquest material:
- escales (si són llargues millor)
- descargoladors elèctrics
- caixes (de fusta, de fruita, de cartró,...)

Us esperem! Us necessitem!! Si més no feu-ne difusió i ressó!!!
Salut i Circ!!
Gràcies a tots i totes!!