10.21.2013

L'APCC engega la tercera edició del Cicle de Formació de Formadors


APCC - 21/10/2013

Notícies del circ

L'APCC engega la tercera edició del Cicle de Formació de Formadors

Quatre monogràfics donaran eines per millorar les competències dels formadors de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
Aquest any hem apostat per la varietat de propostes per tal d’oferir eines a professionals de diferents perfils. Comencem el cicle amb un curs sobre protocols bàsics de primers auxilis en circ que anirà a càrrec de James Wellington, cap de fisioteràpia en les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Londres iJuncal Roman, fisioterapeuta especialitzada en arts escèniques (23-24 novembre). El cicle ofereix també dos cursos de didàctica, un d’equlibris acrobàtics a terra(14 i 15 desembre) i un altre d’aeris (11 i 12 de gener), que donaran eines i recursos pedagògics per impartir una formació segura i eficient a nivell inicial. Els cursos aniran a càrrec de formadores amb àmplia experiencia: Alison Fraser i Sònia Ganza(equilibris acrobàtics a terra) i Antonia Ruiz, Beatriz Contreras i Pili Serrat (aeris). Per últim, l’acròbata i ballarí Iesu Escalante, format al Centre National des arts du Cirque (CNAC), ens proposa explorar el moviment com a llenguatge acrobàtic (7 i 8 de desembre).
El programa ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC.
Els cursos monogràfics es faran en cap de setmana a La Central del Circ i l'APCC atorgarà certificats d'assistència als participants.
Cada monogràfic té un preu de 60 euros, 50 euros si sou socis de l'APCC, l'AGT o alumne d'algunes de les escoles de l'ACET. El monogràfic de Didàctica dels equilibris acrobàtics té un preu de 45 euros, 40 per a socis de l'APCC.
I si sou Formadors de Circ Social, i us interessa aprofundir en aquest camp, us pot interessar la Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9Barris.