11.08.2013

Curs de clown amb Avner The excentric (27-28 novembre)

INFO DE  L´APCC  GESTIONA   COMUNICACIO EVA ROMERO 



Telèfon:
622 452 794 (Pasquale) 616 315 882 (Toni)
Descompte:
Preu normal: 130€ Preu socis APCC: 110€
Email:
pasqualemarinoteatro@gmail.com;toniporcar@gmail.com
CURS de CLOWN amb AVNER THE ESCENTRIC .
Dies 27-28 novembre . La Central del Circ. Barcelona.
Basant-se en "els Principis del Clown " Avner theescentric , ofereix un taller únic com apropament al teatre còmic gestual.
El taller tracta inicialment 3 àrees : el control de l'espai escènic , la creació de complicitat amb el públic i els companys , i la resolució de problemes com a mètode de treball sobre l'escenari . Després d'aquesta introducció s'exploraran diferents manera de creació de personatges i materials .
El taller està enfocat a activar l'estat emocional de l'audiència i ajudar així a que el públic s'involucri amb la feina d'actor i aquest se serveixi d'això en la seva actuació.
El Workshopdara als participants una base ferma del teatre còmic gestual . Per als més experimentats és una oportunitat única per refrescar els vells hàbits i afinar el ja conegut .

Avner es va graduar a l'escola JaquecsLecoq de París i ha estat representant el seu Show " ExceptionstoGravity " durant més de 30 anys , amb el que desafia les barreres de l'idioma i la cultura .
El dia 30 de novembre es podrà gaudir del seu espectacle " EXCEPTIONS TO GRAVITY " al festival Temporada Alta . www.temporada-alta.net
Horari : De 14,30-19,30 .