11.19.2013

el nou director artistic: Laboratori amb Roberto Magro:: Recursos creatius per l'actor de circ · del 25 al 29 de novembre de 2013

Laboratori amb Roberto Magro:: Recursos creatius per l'actor de circ · del 25 al 29 de novembre de 2013


LABORATORI: L’ACTOR DE CIRC, RECURSOS CREATIUS PER L'ACTOR DE CIRC
del 25 al 29 de novembre de 2013

Impartit per: Roberto Magro
Dirigit a: Artistes professionals
Descripció: Aquest laboratori de recerca oferirà la possibilitat als participants de descobrir algunes pistes d’exploració en les quals Roberto Magro servirà de mentor apassionat i atent.
Continguts: 
La base del training del actor de circ és la flexibilitat del seu vocabulari. Art pobre pel que fa a la quantitat de figures (comparat amb el teatre i la dansa), el circ actual només pot ser creatiu si és capaç de transformar i fer flexible el seu vocabulari a través d’un training específic. 
El vocabulari circense és necessari per a la recerca d’un llenguatge personal, distint de la dansa i del teatre, però flexible fins poder transformar un gest acrobàtic en un moviment ballat o en l’expressió d’un sentiment.

La característica del actor de circ és de parlar a través de metàfores i d’intentar revelar racons de l’ànima encara inexplorats per a despertar una nova emoció que ens transmet mitjançant la seva tècnica. Recolzant-se en la seva condició física, les seves manipulacions, la seva gestualitat, les seves coreografies i els seus moviments, o sigui a través del seu cos, l’actor de circ crea imatges que hauran de ser desxifrades pel públic però també pels seus companys a la pista. 
Llavors una veritable xarxa de sensibilitats i disciplines es construeix, s’experimenta i es consolida per tal que el talent de cada artista contribueixi al propòsit imaginat. 
 
Dates i horaris: del 25 al 29 de novembre de 15h-18h
Durada: 15 hores 
Preu: 120€ (socis APCC 96€)

INSCRIPCIONS:
Envieu un e-mail amb les vostres dades a  activitats@lacentraldelcirc.cat o truqueu al 93 356 08 90.
Cal pagar el 30% del curs per tal de formalitzar la inscripció.
Període d’inscripció: de l'1 al 18 d’octubre de 2013