11.14.2013

Formació de formadors: El moviment com a llenguatge acrobàtic amb Iesu Escalante

fertes

Formació per a professionals


Data de termini de presentació: 22 de novembre de 2013
 • Data de publicació: 22 d'octubre de 2013
  Data de realització: 7 de desembre de 2013

  Descripció

  Dates: 7-8 desembre
  Lloc: La Central del Circ
  Nombre d'hores del curs: 12 hores

  A qui va adreçat:
  Formadors de circ, entrenadors, monitors i estudiants d’arts escèniques que utilitzin el cos com a eina principal, i estiguin interessats en la recerca i la investigació.
   
  Objectius del curs:
  Inspirat en l'esperit d'investigació i creant un diàleg entre les diferents disciplines de les arts escèniques, aquest curs es un intercanvi d’informació amb la intenció de proporcionar eines, i recolzar el desenvolupament de formadors, especialistes i practicants de tècniques de moviment.
  Trobar l’equilibri entre les esquemàtiques i necessàries rutines de l’acrobàcia lineal i els infinits angles i direccions en que pot moure’s i expressar-se el cos humà. Buscar un treball bàsic, intermedi i avançat perquè els nostres alumnes puguin desenvolupar totes les seves possibilitats de forma segura i a la recerca del seu moviment personal.
  Aquest curs és l'encreuament de diferents disciplines com l'acrobàcia de terra, la dansa i l’acrobàcia excèntrica, els portés acrobàtics, capoeira, wushu i tai txi (arts marcials xineses), amb la finalitat de motivar i desenvolupar el llenguatge corporal propi de cada alumne en les etapes avançades de la seva formació.
   
  Breu currículum del / dels professors:
  Iesu Escalante és acròbata, ballarí, artista de circ i arts marcials. Des de la seva infantesa, Iesu s’ha format en les arts marcials xineses, com tots els membres de la seva família, degut al gran mestratge del seu pare en aquesta àrea. Del 2006 al 2008, marxa a la Xina per estudiar en diverses institucions especialitzades en les arts marcials xineses, També ha estudiat la filosofia budista en el monestir de Shen Zhen. Ha continuat la seva formació en dansa, teatre i circ a Mèxic i després a Barcelona. La necessitat d’integrar una formació més completa el condueix el 2011 a França, on es va unir a la 25 promoció del Centre National des Arts du Cirque (Cnac), amb l’especialització d’acrodansa.
  Iesu també ha treballat com artista i instructor a Mèxic, Xina, Londres, Bogotà, Barcelona i França.