11.06.2013

L’APCC, present a la Fira Mediterrània del 7 al 9 de novembre


Notícies del circ DE L´APCC  FESTA SOCI 

sAPCC - 29/10/2013


L’Associació comptarà amb un estand paraigua on seran presents 12 projectes de de socis de l’APCC i participarà a la taula de treball Connexions, juntament amb les altres associacions de professionals
L'estand 24 de la Llotja de Professionals de Fira Mediterrània a Manresa acollirà, entre el 7 i el 9 de novembre, l'APCC i les propostes i iniciatives de les companyiesCia. SonambulosCirquet ConfettiPessic de circProfessor KaroliLorraine GallenLa CorcolesMés tumàcat, així com les empreses de circ La Maleta dels EspectaclesDrom CulturaCirculant, circ en moviment, Altercircus i l’Agenda del Circ.

Aquesta fòrmula d'estand paraigües, que l'APCC ja va posar en pràctica a Fira Tàrrega, permet als socis disposar d'un espai compartir on vendre el seu projecte, tenir contacte personal i tracte directe amb clients, proveïdors, socis i altres professionals, i fer prospecció de mercat, Al mateix temps, l'estand també serà un aparador de l'APCC, que també participa a Connexions, una taula estable de treball amb les associacions professionals del sector artístic per millorar els canals de comunicació entre el mercat cultural i les necessitats dels professionals de les diferents arts. La sessió abordarà  el marc jurídic de la gestió d'espectacles i de les fórmules societàries escaients i/o convenients en aquest sector, el sistema impositiu i obligacions fiscals, drets d’autor, interpretació i enregistrament, regulació i gestió laboral i valoració legal sobre noves modalitats de funcionament de recaptació que des del sector escènic s’han i s’estan impulsant.
La jornada constarà de dues parts, una primera d’una durada d’una hora i quart, amb la intervenció de Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors professionals de Catalunya, AADPC, especialitzada en Dret de la Propietat Intel•lectual i gran coneixedora del funcionament del sector artístic i cultural. I una segona part de preguntes. L’acreditació de la Fira Mediterrània de Manresa dóna accés a aquesta jornada.
La jornada tindrà lloc a la Llotja Professional Fira Mediterrània de Manresa (c/ Santpedor, 55 de Manresa), dissabte 9 de novembre a les 10h.