Novament es descrimina als artistes circenses , asi és com són presentats els artistes en aquest especatcle ,solament els interessa les paraules tencicas i no les persones , esperem assabentar-nos aviat del programa
treballar per a rics, jugadors,i tota la fauma casinera , no és una treball reconfortant per als artistes
Sopar-espectacle Casino Circus Barcelona
Els dissabtes, la màgia del circ al Casino
Se celebra:
Setembre; dies 15, 22 i 29
Octubre; dies 6 i 27
Novembre; dies 3, 10, 17 i 24
Desembre; dia 1
Sopar-espectacle Casino Circus
Els dissabtes, la màgia del circ al Casino
Un viatge pel fascinant món del circ: les acrobàcies i els malabarismes, la plasticitat dels contorsionistes, les ombres xineses, la sensual dansa del ventre i el contrapunt de la millor gastronomia mediterrània.
Preu: 58 € (IVA inclòs)
Telèfon: 93 - 225 78 78
Aperitiu
Llagostí en fil de patata amb salsa de pebre verd
Blini amb caviar vermell de salmó i crema agre
Galeta de milfulls amb poma setinada i pernil d'ànec
Menú
Timbal de bolets escabetxats amb carpaccio de vedella, cruixent de parmesà i cordó de xampinyó i tòfona
Lluç farcit de marisc embolcallat en pasta brick, salsa meunière i menestra de verdures a la salsa de cava
Biscuit de pinya amb crema anglesa i núvol de caramel
Celler
Castell de Perelada Blanc de Blancs
Cava Castell de Peralada Brut Reserva
Petits fours del mestre pastisser
Aigües i Cafè
treballar per a rics, jugadors,i tota la fauma casinera , no és una treball reconfortant per als artistes
Sopar-espectacle Casino Circus Barcelona
Els dissabtes, la màgia del circ al Casino
Se celebra:
Setembre; dies 15, 22 i 29
Octubre; dies 6 i 27
Novembre; dies 3, 10, 17 i 24
Desembre; dia 1
Sopar-espectacle Casino Circus
Els dissabtes, la màgia del circ al Casino
Un viatge pel fascinant món del circ: les acrobàcies i els malabarismes, la plasticitat dels contorsionistes, les ombres xineses, la sensual dansa del ventre i el contrapunt de la millor gastronomia mediterrània.
Preu: 58 € (IVA inclòs)
Telèfon: 93 - 225 78 78
Aperitiu
Llagostí en fil de patata amb salsa de pebre verd
Blini amb caviar vermell de salmó i crema agre
Galeta de milfulls amb poma setinada i pernil d'ànec
Menú
Timbal de bolets escabetxats amb carpaccio de vedella, cruixent de parmesà i cordó de xampinyó i tòfona
Lluç farcit de marisc embolcallat en pasta brick, salsa meunière i menestra de verdures a la salsa de cava
Biscuit de pinya amb crema anglesa i núvol de caramel
Celler
Castell de Perelada Blanc de Blancs
Cava Castell de Peralada Brut Reserva
Petits fours del mestre pastisser
Aigües i Cafè
Comentaris