Passa al contingut principal

cavalia Estrena 29 gener 2008

Cavalia, la gran odissea eqüestre, arriba a Barcelona després del seu imparable èxit americà i europeu. Protagonitzat per més de 60 cavalls i 37 artistes, l´espectacle eqüestre multimèdia obrirà les seves portes al públic espanyol a partir de 2008: el 29 de gener s´estrenarà a Barcelona i l´1 d´abril a Madrid.
El creador, president i director artístic de Cavalia és Normand Latourelle, un dels pioners de Cirque du Soleil, del qual va formar part fins al 1990.
Cavalia arriba a Barcelona després d´haver seduït a més d´un milió de persones als Estats Units, Canadà i Europa... (tres punts suspensius vol dir que es pot llegir mes) Barcelona, 21 de novembre de 2007. Cavalia, l´espectacular odissea eqüestre multimèdia que ja ha seduït a un milió i mig de persones als Estats Units, Canadà i Europa, des de la seva posada en marxa el 2003, obrirà a l´Estat espanyol una nova etapa de la seva gira mundial.
L´espectacle s´estrenarà el 29 de gener de 2008 a Barcelona i l´1 d´abril a Madrid. A Barcelona, Cavalia alçarà la seva Gran Carpa Blanca de 30 metres d´alçada a la Plataforma Marina Fòrum. A Madrid ho farà a la prolongació del Paseo de la Castellana, al Nudo de Manoteras. Les entrades anticipades per a les funcions d´ambdues ciutats- dues setmanes primeres d´espectacle respectivament, amb possibilitat de pròrroga, sortiran a la venda a partir d´aquest divendres 23 de novembre.
Cavalia és un espectacle incomparable, una perfecta i inèdita combinació d´art eqüestre i arts escèniques que sintetitza l´evolució de la relació entre l´home i el cavall al llarg de la història basant-se en diverses disciplines. Acròbates, saltimbanquis, ballarins, genets i músics comparteixen escenari amb els cavalls, en una experiència diferent i captivadora.
Dissenyada especialment per a Cavalia, la Gran Carpa Blanca alberga un escenari de 50 metres de llarg on els cavalls poden moure´s amb llibertat i donar ales a la seva noblesa, força, bellesa i instint. Aquest espectacular espai, amb les seves quatre torres d´alçada similar a la d´un edifici de deu pisos i amb capacitat per albergar 2.000 espectadors, s´ha convertit en una de les carpes itinerants més grans del Continent.
Cavalia no només arriba avalat pel seu èxit de crítica i públic en dos continents, en els quals més d´un milió i mig de persones han gaudit de la seva sorprenent posada en escena. El seu creador, president i director artístic, Normand Latourelle, va ser un dels pioners de Cirque du Soleil, del que va formar part fins al 1990. Des d´aleshores, ha treballat per produir diferents espectacles innovadors i grandiosos, amb la intenció d´oferir al públic noves sensacions.
A Cavalia, Latourelle està acompanyat per altres professionals de reconegut prestigi internacional que aporten el seu coneixement i experiència per crear un espectacle mai vist a l´Estat espanyol: la direcció és d’Erick Villenueve, qui també ha dissenyat els efectes especials.
Frédéric Pignon i Magali Delgado són els responsables de la direcció eqüestre. La música ha estat composta especialment per a Cavalia per Michel Cusson i el disseny de decorats és de Marc Labelle. Juntament a la luminotècnia d´Alain Lortie i el so de Michel Thérrien es crea l´atmosfera captivadora que caracteritza Cavalia.
No només el públic, també la crítica s´ha rendit davant Cavalia. El New York Times el va descriure com “una celebració dels llaços físics i emocionals entre l´home i l´animal”, el diari canadenc La Presse el va calificar de “espectacle total. Uneix les arts eqüestres circenses i escèniques amb el valor afegit d´última tecnologia”, Los Angeles Times va dir de Cavalia “meravellosa funció, música encisadora...sorprenent i etèria bellesa” Pera a Variety, es tracta de
“una experiència màgica i mítica” i el mateix Larry King no va titubejar a l’ afirmar que Cavalia és “l´espectacle més gran que no he vist mai”.
La premsa europea també s´ha rendit davant Cavalia: Bild Berlin ha dit “Un país de les meravelles ple de misteri i poesia...l´art de muntar reinventat per al segle XXI. Cavalls i genets es complementen perfectament amb la música i els efectes multimèdia” Tagesspiegel afirma “ Dues hores d´art i emoció: l´enorme escenari es transforma en una onada de calor” El setmanari belga.
Les Carnets de la Libre Match diu que és “una explosió d´emocions, una succesió de frescos màgics, cavalls fantàstics i duets poètics entre l´home i l´animal, tot acompanyat d´uns grandiosos efectes especials” El diari Vers l´Avenir afirma que Cavalia és, sens dubte, “l´espectacle de l´any”

DADES D´INTERÈS
Cavalia a Barcelona
Estrena: 29 de gener de 2008
Ubicació de l´espectacle: Plataforma Marina Fòrum (Metro L4: Maresme/ Fòrum; Autobusos: 7,36, 41, 43, 141)
Venda anticipada a partir del 23 de novembre a: Caixa Catalunya, Tel-Entrada 902 10 12 12 i al web www. cavalia.es
Venda per a grups: Promentrada. Tel. 93 309 70 04
Preus: Entre 19 i 169 euros
Nens a partir de 19 euros
Paquets especials des de 65 euros.
Cavalia a Madrid
Estrena: 1 d´abril de 2008
Ubicació de l´espectacle: Prolongació Paseo de la Castellana, Nudo de Manoteras (L1 Metro
Ligero: Fuente de la Mora; Autobusos: 150, 129, 174, 29)
Venda anticipada a partir del 23 de novembre a:
El Corte Inglés
Web de Cavalia: www.cavalia.es
Preus: Entre 19 i 169 euros
Nens a partir de 19 euros
Paquets especials des de 85 euros.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

SOPAPO WEON , Ricardo Gallardo

                En Ricardo Gallardo ens ha deixat L'artista, formador, director i col·laborador de nombroses iniciatives de circva morir dissabte a la nit en un accident El nostre amic Ricardo Gallardo va morir la nit de dissabte en un accident de moto. Ricardo, format a a la Universitat ARCIS de Santiago de Xile, i més tard a Bèlgica, Paris i Cuba, va formar amb Irina Zadek el duo Lavados amb el qual va participar a nombrosos festivals i cabarets a Holanda, Suïssa i Alemanya. A Barcelona, va crear amb Andrés Melero la companyia Deados, de la qual destaca la producció Kampingplatz, amb la qual han girat per nombrosos països. Ricardo Gallardo, soci de l’APCC, era profesor de l’escola, de circ Rogelio Rivel, membre de la comissió artística de l’Ateneu Popular 9 Barris i col•laborador de La Central del Circ en diversos projectes, com els actuals Circoneta o Disparate!. Gallardo també va ser director de muntatges com el 15è Circ d'Hivern, l'espectacle Circumstàncie