Una de les tècniques que es fan servir en alguns espectacles de malabars és la manupulació relacionada amb la cocteleria (en català no sé quin terme hauríem de fer servir, en el protodiccionari català de circ no he trobat cap terme adient). En anglès fan servir el terme flair bartending i es pot definir com la manipulació d'ampolles, gots, copes, glassons de gel, en la preparació d'un còctel o una beguda. En alguns dels videos d'aquesta secció ja haviem vist alguns malabaristes fent servir aquesta art en algun dels seus espectacles (els Kikolas en M'agraden els malabars 48 o en Juanma y Olé). Avui podriem veure a especialistes que es dediquen especificament a aquesta tècnica (en aquest cas es tracta d'un brasileny, Alexandre Varisano).
També podeu veure aquest video on es pot veure a un grup de "malabaristes" on podem veure tècniques de "passing".
També podeu veure aquest video on es pot veure a un grup de "malabaristes" on podem veure tècniques de "passing".
Comentaris
Per cert, en l'últim Trapezi de Reus hi va haver un bon espectacle d'això (tot i que no el vaig poder veure):
http://www.shakethat.be/
Jo crec que si ja existeix un nom i no es incorrecte, s´ha de respectar.
I a internet com a minim s´utilitza molt mes cocteleria acrobatica que malabars amb ampolles...