En aquest vídeo podem veure una tècnica que podríem traduir com boles de tennis i llauna (“tennis ball and can”) es tracta d’incorporar la llauna en la manipulació amb les boles, fent-les entrar, sortir , rebotar, etc . En alguns aspectes em recorda la manipulació de cocteleria. El malabarista es diu Tim Kelly:
Si teniu més ganes també podeu veure el vídeo de Dan Holzman
I si a més de mirar us agradar fer malabars amb aquesta tècnica no deixeu de visitar el fantàstic tutorial de en Todd Strong
Si teniu més ganes també podeu veure el vídeo de Dan Holzman
I si a més de mirar us agradar fer malabars amb aquesta tècnica no deixeu de visitar el fantàstic tutorial de en Todd Strong
Comentaris
Sí que és veritat que a moments recorda a la manipulació de cocteleria, però encara millor és un mix de trucs de 3 objectes i de 4 objectes. De fet s'assembla més als cons de fer malabars que venen i quasi ningú fa servir. Jo els classificaria dins la categoria de "malabars encaixables"
Ha de ser fàcil construir-se un pot d'aquest amb una ampolla de graciosa (o de fet el mateix pot on venen les pilotes de tennis), ja ho provarem a veure si és tan complicat com sembla.