Passa al contingut principal

Trapezi mon amour...

Hi han dos coses tristes per algú com jo que tinc un blog de circ, la primera es que quan per fi tinc raons per a tornar a escriure, es pengi l´Internet de casa, la segona es que es segurament el final d´una era en el trapezi... ( Amb z.)
L´Internet ja m´ha tornat i el mateix trapezi em dona raons d´esperança... per què? dons la historia que em faig es aquesta:
Trist estava també quan el Circo de la Sombra es va separar i en aquest trapezi hem pogut gaudir de tres propostes impressionants!!!!!! Capas... que dir de capas que no s´hagi dit!!!!!   si la millor critica es una obra millor, Capas demostra in situ que fer espectacle contemporani i passar-s´ho be no és contradictori... feia temps que no veia un teatre aixecar-se a aplaudir amb l´energia que ho vaig veure dissabte. Espero de tot cor que el Fabri es recuperi ben aviat.
I les Flying Poulettes!!! Ens van fer un numeràs amb la humilitat de saber que pocs som els que sabem lo únic i impressionant que es aquest número... Senyores i senyors encara estaria cridant de goig.
Espero poder veure al Jonhy aviat a Vilanova...

En resum vaig badar i no vaig aconseguir entrades per a Theatre d´un jour... i de fet no vaig veure gaire més del festival... però llegint el programa ha estat un festival preciós.

Des d´aquí felicitar als Escarlata, per fer del Trapezi un dels millors festivals d´Europa ( i no ho dic jo sinó molta gent ). Espero que el traspas es faci aviat, per que un trapezi com aquest no es pot fer en tres mesos, ni en mig any ja que calen quinze anys...  estimant el circ.

Comentaris

Anònim ha dit…
Esperemos que el traspaso llegue a buenas manos y que la vida del Trapezi siga como hasta ahora, que sin los Escarlata será difícil, pero aunque llegue a manos "no muy deseadas" por todos los que amamos el circo, y esperemos que no sea así, sólo quiero darle las gracias a Jordi y a Beth por habernos hecho soñar durante 15 añazos, que no es poco.

Gracias por haber marcado a fuego en nuestros cerebros un elefante sobre un motocarro.

Entrades populars d'aquest blog

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos

Urgent!!! Acrostiches a Barcelona AVUI!!!!

Avui a l´institut Frances , es celebra la Primavera francofona , i actuen les Acrostiches , una companyia mítica del circ contemporani Francés. Si podeu no us ho perdeu a l´institut francés al carrer moia número 8. A partir de les 19:30 comença una fanfarria, i hi han molts espectacles entre d´altres un de dansa vertical de la cia 9.81...

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comp